Ilona HUMLOVÁ
Bakalářská práce
Aditivní látky v potravinách
Additives in food
Anotace:
Abstrakt Prezentovaná bakalářská práce je orientována na potravinové přídatné látky, jak je chápe oslovená populace České republiky. Stránky odkrývají význam aditiv, jejich účel a druhy potravinových aditiv. U látek získaných výběrem je popisován jejich vliv na lidské zdraví a místo jejich oblasti nálezu. Je zaměřená na prohloubení povědomí spotřebitelů o užívaných aditivních látek v potravinách. V …víceAbstract:
Abstract This bachelor's study is focused on food additive substances which are in the awareness of the Czech inhabitants. The work reveals the significance and purpose of additives as well as the diversification of food additives. What is described within the additives gained by the selection is their effect on the human's health as well as the location of their discovery. The work is aimed at the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Josef Kočí
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HUMLOVÁ, Ilona. Aditivní látky v potravinách. Most, 2015. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředíUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta životního prostředíBakalářský studijní program / obor:
Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí
Práce na příbuzné téma
-
Vliv multikulturního prostředí a globalizace na vedení multikulturního týmu ve
Jonáš Filgas -
Vliv fází měsíce na násilnou trestnou činnost
Ondřej Chejn -
Posouzení použitelnosti technologie digitálních zrcátek u vozidel nebo zemědělských strojů a jejich vliv na lidské vnímání s ohledem na ergonomii a bezpečnost provozu
Jakub Povýšil -
Průmysl 4.0 a jeho vliv na lidské zdroje
Jakub Kinc -
Vliv nevokální hudby na lidský mozek, koncentraci a proces učení
Zdeňka Barešová -
Vliv hyperbarického prostředí na lidský organismus se zaměřením na dekompresní nemoc
Jana Kováříková -
Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru Fázová přeměna vlhkého vzduchu při jeho ochlazování pod teplotu rosného bodu aplikovaná na podlahovém konvektoru
Jan Barák -
Vliv vody na lidský organismus
Tomáš Němec