Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish – Bc. Kateřina Holmanová
Bc. Kateřina Holmanová
Diplomová práce
Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
Abstract:
Fish is one of the main source of food for rural Cambodian population. Next to rice, it is a staple food that provides dominant part of protein intake, as well as essential fatty acids and micronutrients that contribute to better nutrition and overall health state of Cambodians. However, Cambodia still faces severe malnutrition. Fat content and fatty acid profile of 12 smoked fish species, 31 samples …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOLMANOVÁ, Kateřina. \textit{Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/lpduqm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
-
Screening of PAHs concentrations and determination of the total fat content and fatty acid profile of traditionally smoking fish in Central region of Cameroon.
Kateřina Šrámková -
Enzymatic hydrolysis of vegetable oils in supercritical carbon dioxide and analysis of fatty acid profile in the reaction product
Ondřej Pleskač -
Study of the fatty acid profile of microorganisms and their potential application
Lucia Gharwalová -
Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects
Dominique Cero -
Screening of PAHs concentrations and determination of the total fat content and fatty acid profile of traditionally smoking fish in Central region of Cameroon.
Kateřina Šrámková -
Influence of Cambodian traditional smoking practices on the concentration of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in smoked fish processed in Tonlé Sap area, Cambodia
Tereza Slámová
Název
Vložil
Vloženo
Práva