Tereza Krejsová

Diplomová práce

Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu

The Business Plan Founding of Café and Analysis of the Real Object
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu, jehož cílem je zhodnocenísoučasného fungování kavárny Lark café Brno. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou apraktickou. V první jsou definovány pojmy, které souvisejí s daným tématem, následujecharakteristika stravovacích služeb, jejich členění a také jsou uvedeny podmínky proprovozování gastronomických zařízení. Dále se práce věnuje …více
Abstract:
This diploma thesis is based on the creation of a business plan, the aim of this thesis is toevaluate the current functioning of the Lark café Brno. This thesis is divided into two parts,theoretical and practical. The theoretical part defines the terms that are related to the topic ofthis thesis. The terms are focused to catering services, their divisions are characterized thereand the conditions for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 9. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 9. 2020
  • Vedoucí: Antonín Dvořák
  • Oponent: Zdenka Petrů

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/81259

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch