Tradiční česká gastronomie v restauracích – Pavel Kaplan
Pavel Kaplan
Bakalářská práce
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Anotace:
AnotaceTato bakalářská práce s názvem Tradiční česká kuchyně v restauracích v teoretické části pojednává o historii výživy v České republice a charakterizuje tradiční českou gastronomii a novodobé pojetí tradiční gastronomie v ČR. Dále se v praktické části pojednává o systémech podporujících českou gastronomii a jejich využití v součastné době. V praktické části práce byly zrealizovány dotazníky pro …víceAbstract:
AnottationThis bachelor thesis titled Tradition czech cuisine in restaurants is about nutrition history in Czech Republic and characterizes traditional czech cuisine and modern conception of traditional czech cuisine in Czech Republic. Also discusses about support systems for czech gastronomy and its use in the current time.. In practical part were done questionnaires for restaurateurs and for restaurants …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční česká kuchyně
Ilona NAVRÁTILOVÁ -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
Michaela POLÁŠKOVÁ -
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
Lenka Novotná -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký
Název
Vložil
Vloženo
Práva