Pavel Kaplan
Bachelor's thesis
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Abstract:
AnotaceTato bakalářská práce s názvem Tradiční česká kuchyně v restauracích v teoretické části pojednává o historii výživy v České republice a charakterizuje tradiční českou gastronomii a novodobé pojetí tradiční gastronomie v ČR. Dále se v praktické části pojednává o systémech podporujících českou gastronomii a jejich využití v součastné době. V praktické části práce byly zrealizovány dotazníky pro …moreAbstract:
AnottationThis bachelor thesis titled Tradition czech cuisine in restaurants is about nutrition history in Czech Republic and characterizes traditional czech cuisine and modern conception of traditional czech cuisine in Czech Republic. Also discusses about support systems for czech gastronomy and its use in the current time.. In practical part were done questionnaires for restaurateurs and for restaurants …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Tradiční česká kuchyně
Ilona NAVRÁTILOVÁ -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
Michaela POLÁŠKOVÁ -
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
Lenka Novotná -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
Jan Ryba -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
Vladimír Horký
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights