Bc. Zdeněk Bačovský
Diplomová práce
Konzervanty v potravinách
The Conservatives in Food
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Konzervanty v potravinách“ je výzkumné šetření, který je rozdělen do dvou částí. Hlavní částí je dotazníkové šetření určené pro širokou veřejnost a zabývající se zjištěním stavu informovanosti o konzervantech a dílčí částí výzkumné části diplomové práce bylo interviewu, které bylo jako doplňkem výzkumu a bylo prováděno s majitelem menší bio farmy, která se vyznačuje především …víceAbstract:
The subject of the thesis "The Conservatives in Food" is a research survey, which is divided into two parts. The main part of the questionnaire survey is intended for the general public and deals with the finding of conservative awareness and a part of the research part of the thesis was an interview which was complementary to the research and was carried out with the owner of a smaller bio farm which …víceKlíčová slova
potraviny konzervační látky konzervanty látky foodstuffs foods preservatives substances
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/vqx2e/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
- Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
Radka Koudelná -
Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
Adéla Velechová -
Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
Jiřina Kroupová -
Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
Kamila Šedivá -
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
Stanislav Rys -
Marketingový výzkum trhu bezlaktózových potravin; Marketing research of lactose-free foods
Simona Valášková -
Potraviny nového typu
Vít Markovič