Barbora Pospíšilová

Bachelor's thesis

Analýza konceptu restaurace Podolka

The analysis of the concept of the Podolka restaurant
Abstract:
Bakalářská práce na téma Analýza konceptu restaurace Podolka je členěna do tří částí a to teoretickou, analytickou a návrhovou. V první teoretické části seznamuji čtenáře s pojmy gastronomie, stravovací služby, stravovací trendy dnešní doby, alternativní směry ve výživě, dále také s ekologickým zemědělstvím a historií a vývojem farmářských trhů. Ve druhé, analytické části práce popisuji vznik restaurace …more
Abstract:
The bachelor thesis on the topic The analysis of the concept of the Podolka restaurant is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and proposal ones. In the first theoretical part I introduce readers to the concepts of gastronomy, catering services, eating trends of today, alternative directions in nutrition, organic farming and the history and development of farmers' markets. In …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)