Andrea Hupik

Bachelor's thesis

Kvalita gastronomických služeb

Quality of gastronomical services
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě nabízených služeb v gastronomii. Cílem této práce je analýza vnímání kvality gastronomických služeb a následná tvorba návrhů na jejich možné zlepšení. V teoretické části práce jsou definovány pojmy gastronomie, gastronomické služby a kvalita. Následně je popsán také jejich vývoj a historie. Praktickou část tvoří průzkum na téma vnímání kvality gastronomických služeb …more
Abstract:
Bachelor thesis deals with the quality of services offered in gastronomy. The aim of this work is to analyze the perception of gastronomic service quality and the subsequent creation of proposals for their possible improvement. In theoretical part of the thesis are defined terms as gastronomy, gastronomical services and quality. Subsequently, their development and history are also described. The practical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 10. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2017
  • Supervisor: Jiřina Jenčková
  • Reader: Zdenka Daňková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/69217