Andrea Hupik
Bachelor's thesis
Kvalita gastronomických služeb
Quality of gastronomical services
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě nabízených služeb v gastronomii. Cílem této práce je analýza vnímání kvality gastronomických služeb a následná tvorba návrhů na jejich možné zlepšení. V teoretické části práce jsou definovány pojmy gastronomie, gastronomické služby a kvalita. Následně je popsán také jejich vývoj a historie. Praktickou část tvoří průzkum na téma vnímání kvality gastronomických služeb …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with the quality of services offered in gastronomy. The aim of this work is to analyze the perception of gastronomic service quality and the subsequent creation of proposals for their possible improvement. In theoretical part of the thesis are defined terms as gastronomy, gastronomical services and quality. Subsequently, their development and history are also described. The practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 10. 2015
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/69217
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2017
- Supervisor: Jiřina Jenčková
- Reader: Zdenka Daňková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/69217
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová -
Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne
Lukáš Olekšák -
Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách
Hana Petránková -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
Simona Rožánková -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková