Zvláštnosti pěstování brambor v ekologickém zemědělství – Dana Prášková
Dana Prášková
Bakalářská práce
Zvláštnosti pěstování brambor v ekologickém zemědělství
Specifics of potato growing in organic farming
Anotace:
Cílem této práce bylo zhodnotit rozdíly ve výnosech, v jakosti hlíz a v pěstitelské technologii u brambor z ekologického a z konvenčního zemědělství a vymezit nejdůležitější faktory ovlivňující tvorbu výnosu a jakost ekologicky pěstovaných brambor. Ekologické zemědělství je dnes v Evropě i ČR uznávanou alternativou k intenzivnímu - konvenčnímu zemědělství. Pěstování brambor v ekologických zemědělských …víceAbstract:
The goal of this work was to rate differences in yield, quality of tubers and grower´s technologies of potatoes from organic and conventional farming and define the most important factors which influence the production and quality of organically growned potatoes. Organic farming in Europe and Czech Republic is today recognized as alternative to intensive conventional agriculture. Growing potatoes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Dvořák, Ph.D.
- Oponent: Martin Král, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRÁŠKOVÁ, Dana. \textit{Zvláštnosti pěstování brambor v ekologickém zemědělství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/m6r31y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva