Tereza Jiranová

Bakalářská práce

Význam národní gastronomie v cestovním ruchu

The Importance of National Gastronomy in Tourism
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je prokázat význam národní gastronomie v cestovním ruchu. Jsou definovány a přiblíženy faktory ovlivňující výběr hromadných stravovacích zařízení zahrnutých na program poznávacích zájezdů po třech zemích Evropy -- Česku, Rakousku a Maďarsku. Na samotnou gastronomii střední Evropy se zaměřuje celá jedna kapitola. Praktická část je věnována rozhovoru s paní Marcelou Daher …více
Abstract:
The main aim of this bachelor thesis is to demonstrate the importance of national gastronomy in the sphere of tourism. Factors that are influential in the selection of a mass catering facility included in the programme of tours in Central Europe, specifically the Czech Republic, Austria and Hungary, are defined and described. An entire section is dedicated to Central European gastronomy. The practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 9. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2009
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/13064