Abdelreheem Shamekh

Bakalářská práce

Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague

Analysis of food service at the Sheraton hotel
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza stravovacích služeb a celkový servis v pražském hotelu Sheraton Prague. Zároveň návrh evaluace, zkvalitnění služeb a jejich rozšíření.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to evaluate the quality and scope of services provided by the department of food and beverage and its individual departments at the Sheraton Hotel Prague and to propose evaluation, improvement and extension.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze