Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague – Abdelreheem Shamekh
Abdelreheem Shamekh
Bakalářská práce
Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague
Analysis of food service at the Sheraton hotel
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analýza stravovacích služeb a celkový servis v pražském hotelu Sheraton Prague. Zároveň návrh evaluace, zkvalitnění služeb a jejich rozšíření.Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to evaluate the quality and scope of services provided by the department of food and beverage and its individual departments at the Sheraton Hotel Prague and to propose evaluation, improvement and extension.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14714/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SHAMEKH, Abdelreheem. \textit{Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/mqglu4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
Bianca Nicole Necpal -
Digital B2B Platform Models in the German Recycling Industry Enabling a shared understanding and a strategic perspective of characteristics and success factors by a mixed-methods approach of the secondary metals industry in Germany
Matthias Spanic -
Posouzení LDS a staveb a konstrukcí pro myslivost na lesním úseku Svojetice
Bohuslav Burian -
Zhodnocení situace a finanční kondice podniku - identifikace nepříznivých ukazatelů a možných rizik, doporučení pro ČSPL, a.s.
Tomáš ULIP