Alena Žáková

Bakalářská práce

Ochrana spotřebitele v restauračních zařízeních

Consumer protection in restaurants
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím marketingového výzkumu analyzovat znalosti spotřebitelů v oblasti svých práv a povinností provozovatelů restaurací. Výzkum je prováděn formou dotazníkového šetření a je zaměřen na široku veřejnost. Další částí této práce je provedení vlastního výzkumu v předem vybraných restaurací a následná analýza zjištěných skutečností. Tato analýza je zaměřena na zjišťování …více
Abstract:
The aim of this Bachelor's Thesis is to analyse consumer knowledge of their rights and responsibilities of restaurants through marketing research. The research is performed by questionnaire and is aimed at the general public. Another part of this work is to undertake its own research in pre-selected restaurants, and subsequent analysis of the findings. This analysis is aimed at determining compliance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 1. 2011
  • Vedoucí: Olga Horová
  • Oponent: Iva Florianová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/24370