Vnější kontrolní orgány a jejich působnost v hotelnictví – Bc. Romana Janhunenová
Bc. Romana Janhunenová
Bachelor's thesis
Vnější kontrolní orgány a jejich působnost v hotelnictví
External Control Bodies and their Competence in the Hotel Industry
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřená na působnost a pravomoce vnějších kontrolních orgánů v oblasti hotelnictví. Cílem práce bylo poskytnutí přehledu jednotlivých kontrolních institucí, jejichž kompetence souvisí s hotelovým provozem, včetně gastronomického. Dále přiblížení struktur těchto organizací, jejich kontrolních mechanismů a hodnotících kritérií. Pozornost je věnována státnímu zdravotnímu dozoru a …moreAbstract:
The bachelor´s dissertation is focused on the competence and powers of external control bodies in the field of hotel industry. The aim of the work is to provide an overview of individual control institutions whose competence is related to hotel operations, including gastronomic ones. Furthermore, the structures of these organizations, their control mechanisms and evaluation criteria are presented. …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/c21lc/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 1. 2020
- Supervisor: Ing. Eliška Smotlachová
- Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Software pro získávání a ověřování znalostí v oblasti kontrolní činnosti státního požárního dozoru
Lukáš Novák -
Cestovní ruch a hotelnictví v Krkonoších- Hotel Davídek
Michaela Vybíralová -
Řešení problematiky výukových materiálů ve výuce v oboru hotelnictvi a gastronomii s návaznosti na služby v gastronomii
Jana Vrbenská -
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Sanja Ponjiger -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
Anežka Pivoňková -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Polina Verzunova