Tereza Burianová
Bakalářská práce
Kvalita masných výrobků.
Meat products quality
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Kvalita masných výrobků" se věnuje základnímu pohledu na kvalitu surovin používaných při masné výrobě, a také se věnuje samotné kvalitě masných výrobků, které jsou distribuovány na českém a evropském trhu. Práce se zabývá historií masných výrobků a masné výroby, dále se zaměřuje na spotřebu masa v České republice i v zahraničí, na složení masa a jeho výživovou hodnotu. Následně …víceAbstract:
This bachelor's thesis, named "Meat products quality", deals with the general view of quality of materials used in meat processing and also quality of the meat products distributed on the Czech and European market. First of all, history of meat products and meat processing is presented. Consumption of meat in the Czech Republic and abroad is discussed, as well as composition and nutritional value of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor
Název
Vložil
Vloženo
Práva