Pestrost stravy v různých ročních obdobích - možnosti volby a doporučení – Bc. Barbora Ptáčková
Bc. Barbora Ptáčková
Bachelor's thesis
Pestrost stravy v různých ročních obdobích - možnosti volby a doporučení
Variety of foods in different seasons - choices and recommendations
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování změn stravy v různých ročních obdobích. V teoretické části jsou popsány jednotlivé skupiny potravin dle potravinové pyramidy, jejich zástupci a spotřeba v ČR. Teoretická část je zakončena popisem faktorů, které ovlivňují změny stravy. Cílem praktické části bylo zjistit dotazníkovou metodou, jak se mění pestrost stravy během ročních období. Zda je příjem …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on monitoring changes in diet in different seasons. The theoretical part describes the food groups according to the food pyramid, their representatives and consumption in the Czech Republic. The theoretical part ends with a description of the factors that influence changes in diet. The Aim of the particial part of the work was to determine by the questionnaire method …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Identifier:
https://is.muni.cz/th/q1pyv/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2013
- Supervisor: Mgr. Martin Forejt, Ph.D.
- Reader: Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
Jana Koldová -
Pestrost stravy a její vliv na rozvoj nadváhy a obezity
Hana Kavínová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Hodnocení pestrosti stravy ve vybraných školních jídelnách Jihočeského kraje
Andrea DALIHODOVÁ