Bc. Barbora Ptáčková

Bakalářská práce

Pestrost stravy v různých ročních obdobích - možnosti volby a doporučení

Variety of foods in different seasons - choices and recommendations
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování změn stravy v různých ročních obdobích. V teoretické části jsou popsány jednotlivé skupiny potravin dle potravinové pyramidy, jejich zástupci a spotřeba v ČR. Teoretická část je zakončena popisem faktorů, které ovlivňují změny stravy. Cílem praktické části bylo zjistit dotazníkovou metodou, jak se mění pestrost stravy během ročních období. Zda je příjem …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on monitoring changes in diet in different seasons. The theoretical part describes the food groups according to the food pyramid, their representatives and consumption in the Czech Republic. The theoretical part ends with a description of the factors that influence changes in diet. The Aim of the particial part of the work was to determine by the questionnaire method …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2013
  • Vedoucí: Mgr. Martin Forejt, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Zlata Kapounová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut