Petr KOROUS

Bakalářská práce

Etická výchova pro žáky gastronomických oborů

Etic education for students of gastronomic branches
Anotace:
Tato bakalářská práce je věnována etické výchově studentů gastronomických oborů, problematice přizpůsobivosti mládeže, znalosti společenských mravů. Cílem je najít vhodné metody tak, aby bylo možno studenty vychovávat v dobré odborníky a občany. Práce je rozdělena do dvou celků. První část pojednává o etice. Jsou zde vysvětleny základní pojmy z filozofického a psychologického hlediska. Následuje pohled …více
Abstract:
My Bachelor Project deals with ethical education of students in gastronomy, with questions of student´s adaptability and knowledge of social phenomenon. The aim of this project is to find the suitable method of education for students to be good Professional and also good Citizen. The project is dividend into two parts. The first part is about the ethics. The basic terms from the philosophical and psychological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2010
Zveřejnit od: 9. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2010
  • Vedoucí: PaedDr. Hana Vaňková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOROUS, Petr. Etická výchova pro žáky gastronomických oborů. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta