Obchod s bioprodukty a biopotravinami ve včelařství v České republice – Bc. Libuše Fialová
Bc. Libuše Fialová
Master's thesis
Obchod s bioprodukty a biopotravinami ve včelařství v České republice
Trade with Organic Products of Beekeeping in the Czech Republic
Anotácia:
Tématem diplomové práce je Obchod s bioprodukty a biopotravinami v oblasti včelařství v České republice. Cílem práce je poskytnou přehledné, souhrnné a komplexní informace o ekologickém zemědělství, bioprodukci a procesů certifikace, tj. získání ochranné bioznámky. Teoretická část práce se věnuje deskripci a rozboru pojmů, legislativních procesů a dokumentů v daném oboru. Praktická část se nejprve …viacAbstract:
Trade of the organic products of beekeeping in the Czech Republic is the topic of the present thesis. The target of the thesis is to provide transparent, summarised and complex information about organic agriculture, organic production and certification process, i.e. registering a trademark. The practical part of the thesis is devoted at first to the case study and at second questionnaire inquiry results …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Miroslava Navrátilová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FIALOVÁ, Libuše. \textit{Obchod s bioprodukty a biopotravinami ve včelařství v České republice}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/ngjh53/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Názov
Vložil
Vložené
Práva