Založení veganské restaurace – Ing. Renata Holečková
Ing. Renata Holečková
Diplomová práce
Založení veganské restaurace
Establishing of a vegan restaurant
Anotace:
Cílem této práce je vytvořit podnikatelský záměr restaurace, která by byla specializována na veganská jídla. Práce je rozdělena do tří částí - teoretické, praktické a návrhové. V první části jsou vysvětleny pojmy veganství a pojmy spojené s podnikáním. Druhá část obsahuje analýzy okolí podniku a výsledky dotazníkového šetření. Třetí část tvoří podnikatelský záměr pro vytvoření restaurace.Abstract:
The aim of this thesis is to establish a business plan for a restaurant specialized in a vegan dishes. There are three parts - theoretical, practical and proposal. The first part explains the concept of veganism and concepts associated with businesses. The second part contains analysis of the company environment as well as the results of the research I have made. The third part consists of a business …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9324/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Martina Beránek
- Oponent: Ing. Mgr. Bc. Šárka Mejcharová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Zdravý životní styl ve výuce odborných předmětů vybraných oborů Střední školy obchodní a služeb
Marie Brychtová -
Business model lyofilizace microgreens
Karolína Kalovská -
Podnikatelský plán založení e-shopu s produkty pro minimalistický životní styl
Lukáš Kratěna -
Vliv sociálních sítí na výkonnost e-shopu s produkty pro zdravý životní styl
Marek Tomíček -
Tvorba business modelu fitness centra
Filip Jakub -
Analýza business modelov pražských bistier
Soňa Jenčušová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Podnikatelsky záměr na zřízení řetězce fitness centra Stellae v České republice
Denis Král