Jana Šteinigerová

Bakalářská práce

Reštaurácia: založenie spoločnosti a zahájenie činnosti

Restaurace: založení společnosti a zahájení činnosti
Anotace:
Cieľom tejto bakalárskej práce bol popis malého a stredného podnikania a poskytnutie istého návodu pre potencionálnych začínajúcich podnikateľov ako založiť spoločnosť. Je tu zahrnuté jednak teoretické vymedzenie problematiky ako aj praktická časť. V praktickej časti bol zobrazený samotný postup pri zakladaní spoločnosti a následne bol vypracovaný podnikateľský plán. Uplatnili sme Swot analýzu na …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was a description of small and medium entrepreneurship and to provide manual how to set up a company for potentially beginning entrepreneurs. It encompasses on the one hand theoretical specification of issues on the other practical part. In the practical part the process of setting up company was demonstrated and afterwards a financial plan was worked out. We used SWOT …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Marie Mikušová
  • Oponent: Tomáš Mutina

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava