Michaela Kindlová

Bachelor's thesis

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení

Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities
Anotácia:
Cílem práce je v teoretické části především definovat rozdíl pojmů „čerstvost“ a „zdravotní nezávadnost, bezpečnost“ potravin a zmapovat příslušný legislativní rámec, týkající se čerstvých potravin. V analytické části se práce zaměřuje na zjišťování, jaké konkrétní postupy zachovávání čerstvosti potravin a pokrmů užívají námi náhodně vybraná gastronomická zařízení, zdali a které nové technologie v …viac
Abstract:
Target of the work is to define in the theoretical part difference between terms „freshness“ and „safety in terms of health” of food and to map relevant legislative frame concerning fresh food. The work is in analytical part focused on to find out what concrete procedures of maintaining of freshness of food and dishes by us selected gastronomic enterprises are using, if and what new technologies they …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 12. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
  • Vedúci: Ing. Jan Egner
  • Oponent: Ing. Martina Beránek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management