BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM – Anna Kobylková
Anna Kobylková
Bachelor's thesis
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je znázornit důležitost hygienických předpisů pro efektivní provoz gastronomického zařízení. První kapitola se zabývá teoretickou částí a je věnována definici zásadních hygienických pravidel, jejich základním pojmům a nejčastějšímu dělení. Druhá kapitola popisuje detailně vybraný podnik, jímž se stal hotel Zannam v městě Brně. Další kapitola je věnována praktické části …moreAbstract:
This bachelor thesis in dealing with safety of food and observed of hygienic regulations in gastronomic operation. The first chapter deals with the theoretical parts and is dedicated to the definition of the fundamental hygiene rules, their basic concepts and the most common division. The second chapter describes in detail the selected firm, which became a hotel Zannam in the city of Brno. The next …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2018
Identifier:
http://theses.cz/id/o7ca2v/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2018
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Theses on a related topic
-
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
Nikola Dicová -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
Nela Machová -
Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu
Veronika Volfová -
Softwarová podpora provozu gastronomických zařízení
Jan Bouzek -
Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
Norbert Gerec -
Moderní vybavení gastronomického provozu
Lenka MACOURKOVÁ -
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights