Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert – Bc. Kateřina Kubátová
Bc. Kateřina Kubátová
Bachelor's thesis
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Abstract:
Cílem práce je analýza systému HACCP, vysvětlení základních pojmů a následné využití a zavedení systému. Bakalářská práce bude zaměřená na AHOLD Czech Republic, a.s., která provozuje v České republice maloobchodní síť supermarketů a hypermarketů Albert. Konkrétně se zaměřím na hypermarket Albert v Klatovech. Je to velkokapacitní a maloobchodní prodejna se širokým potravinářským a nepotravinářským sortimentem …moreAbstract:
The aim of this thesis is the analysis of the Hazard Analysis and Critical Control Points system, explanation of basic concepts and the subsequent utilization and implementation of the system. Bachelor thesis is aimed at AHOLD Czech Republic, Inc., which operates in the Czech Republic retail network of supermarkets and hypermarkets Albert. Concretly, I will focus on the hypermarket in Klatovy. It's …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/l02z1/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Lukáš Polanecký
- Reader: Mgr. Hana Bartošová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Petra HAŠKOVCOVÁ -
Analýza silných a slabých stránek prodejní činnosti společnosti TESCO Stores ČR a.s.
Petr Hausdorf -
Pěstování lnu setého (\kur{Linum usitatissimum} L.) a jeho potravinářské a nepotravinářské využití
Marie JAKŠOVÁ -
Problémy a strategie maloobchodu ve venkovských obcích
Jana BĚLOHLÁVKOVÁ -
Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii
Radek PRAYER -
Analýza úspěšnosti produktu na trhu a práce s marketingovým mixem
Markéta Zmeškalová -
Sortiment a hodnocení jakosti masných výrobků
Dita Jeřábková -
Značka a její vývoj v čase. Studie strategií rebrandingu na příkladu AHOLD Czech Republic, a.s.
Marie Pýchová