Bc. Nikola Vrtalová

Diplomová práce

Možnosti konzervárenského zpracování kdoulí

Possibilities of canning processing of quinces
Anotace:
Diplomová práce na téma Možnosti konzervárenského zpracování kdoulí v literární část poskytuje informace o historii, taxonomické a anatomické charakteristice kdoulí, nárocích na prostředí a pěstování, sklizeň a skladování plodů a neposledně možnosti využití kdoulí. V praktické části bylo v čerstvém stavu vyhodnoceno 5 odrůd kdoulí: Cydopon, Hemus, Limon ayvasi, Ingenheimer bonbenquitte a Triumph 1 …více
Abstract:
The diploma thesis on the topic of possibilities of canning processing of quinces in the literary part provides information about the history, taxonomic and anatomical characteristics of quinces, demands on the environment and cultivation, harvesting and storage of fruits and last but not least the possibilities of using quinces. In the practical part, 5 varieties of quince were evaluated fresh: Cydopon …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin