Jana Montagová

Diplomová práce

Ocenění investičního projektu v potravinářském odvětví na bázi metodologie reálných opcí

Investment Project Valuation in the Food Industry on the Basis of the Real Options Methodology
Anotace:
Cílem této práce je provedení ocenění strojního zařízení na výrobu bezlepkových croissantů za použití reálných opcí na rozšíření, zúžení, dočasné přerušení a předčasné ukončení výroby včetně využití portfolia těchto opcí. Nejprve je zde představena společnost a zakoupené investiční zařízení. Dále následuje určení vstupních parametrů. Na základě těchto zjištěných údajů je nejprve aplikován pasivní přístup …více
Abstract:
The aim of this work is to perform the valuation of machinery for the production of gluten-free croissants using real options for expansion, narrowing, temporary interruption and premature termination of production, including the use of these options portfolio. First, the company and purchased capital equipment are introduced. This is followed by determining the input parameters. On the basis of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 5. 2017
  • Vedoucí: Zdeněk Zmeškal
  • Oponent: Miroslav Čulík

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava