Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii – Bc. Eliška Rysulová
Bc. Eliška Rysulová
Bakalářská práce
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Quality and quality management of provided catering services in gastronomy
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je vyhodnocení kvality gastronomických služeb ve vybraných restauracích na základě výzkumné metody mystery shopping. Konkrétně se jedná o identifikaci kvality nabízených gastronomických služeb v restauracích Elan a Locale Friuli ve Špindlerově Mlýně.Abstract:
The subject of the bachelor thesis is the evaluation of the quality of gastronomic services in selected restaurants based on the research method of mystery shopping. Specifically, it is about identifying the quality of gastronomic services offered in the Elan and Locale Friuli restaurants in Špindlerův Mlýn.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/t6zmn/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
- Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYSULOVÁ, Eliška. \textit{Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/og0pf3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Sleva jako marketingový nástroj v oblasti ubytovacích a gastronomických služeb
Marek Miškay -
Využití online marketingu v gastronomických službách
Lucie Kondelíková -
Marketingová komunikace poskytovatele gastronomických služeb Samuel's Burger
Bartoloměj Nevím -
Analýza marketingového mixu vybrané společnosti v oblasti gastronomických služeb
Roman Rouchovanský -
Využití mobilního marketingu v gastronomických službách
Věra Lorencová -
Marketingový výzkum- mystery shopping/ Marketing research- mystery
Karolína Vaňková -
Mystery shopping ve službách
Lucyna Byrtusová -
Mystery shopping ve vybraných maloobchodních jednotkách
Kateřina Holubová