Eva Haluzová
Bachelor's thesis
Možnosti stravování formou "raw food"
The possibilities of the eating in the form of „Raw food“
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na filozofii "raw food", jaké potraviny se mohou konzumovat a jakou technologií je lze zpracovávat. Také jak se Česká republika staví k "raw food", zda Češi znají "raw food" a jestli je o restaurace nabízející "raw food" zájem. Pro příznivce "raw food" je tento směr stravování životní styl, kterým bojují proti porážení zvířat a zároveň podporují zdraví člověka. Potraviny …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on the philosophy of raw food. Which food can be consumed and how can it be processed. The Czech Republic´s approach to raw food, if Czechs know raw food and are interested in restaurants that offer it. For fans of raw food eating raw is a lifestyle, fighting against slaughtering of animals and supports human health. Foods are of vegetable origin, heat treated not more …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
- Reader: Magdalena Krejčíková, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vitaminy, minerály a tekutiny ve výživě seniorů.
Alena BROŽOVSKÁ -
Abeceda vitaminů a minerálů
Silvie POLÁŠKOVÁ -
Vitamíny, minerály a jejich vliv na zdraví
Monika Štrejbarová -
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
Petra Škvorová -
Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
Zuzana ŠNAJDROVÁ