Možnosti stravování formou "raw food" – Eva Haluzová
Eva Haluzová
Bakalářská práce
Možnosti stravování formou "raw food"
The possibilities of the eating in the form of „Raw food“
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na filozofii "raw food", jaké potraviny se mohou konzumovat a jakou technologií je lze zpracovávat. Také jak se Česká republika staví k "raw food", zda Češi znají "raw food" a jestli je o restaurace nabízející "raw food" zájem. Pro příznivce "raw food" je tento směr stravování životní styl, kterým bojují proti porážení zvířat a zároveň podporují zdraví člověka. Potraviny …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on the philosophy of raw food. Which food can be consumed and how can it be processed. The Czech Republic´s approach to raw food, if Czechs know raw food and are interested in restaurants that offer it. For fans of raw food eating raw is a lifestyle, fighting against slaughtering of animals and supports human health. Foods are of vegetable origin, heat treated not more …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Radka Daňková, Ph.D.
- Oponent: Magdalena Krejčíková, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vitaminy, minerály a tekutiny ve výživě seniorů.
Alena BROŽOVSKÁ -
Abeceda vitaminů a minerálů
Silvie POLÁŠKOVÁ -
Vitamíny, minerály a jejich vliv na zdraví
Monika Štrejbarová -
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
Petra Škvorová -
Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
Zuzana ŠNAJDROVÁ