Analýza sítě stravovacích zařízení v lokalitě Český Krumlov – Nikola Korbajová
Nikola Korbajová
Bakalářská práce
Analýza sítě stravovacích zařízení v lokalitě Český Krumlov
Analysis of catering establishments in Český Krumlov
Anotace:
První kapitola charakterizuje gastronomii jako celek, popisuje její význam pro společnost a vysvětluje pojem gastronomický cestovní ruch. Nechybí ani historický vývoj gastronomie a přehled sítě stravovacích zařízení na území České republiky. Druhá kapitola je zaměřena na Český Krumlov, jeho charakteristiku, dějiny a významné turistické atraktivity. Třetí kapitola analyzuje síť pohostinských provozoven …víceAbstract:
First chapter defines gastronomy, it's history and importance for society. Second chapter describes the town Český Krumlov, it's history and the most popular tourist attractions. Third chapter analysis the network of catering establishments in Český Krumlov and in the last chapter there are two particular restaurant compared.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 12. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/15391
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2009
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Netková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/15391
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Aplikace udržitelného cestovního ruchu
Michaela Brillová -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
Nicole Kuřátková -
Gastronomie jako součást kulturního turismu
Rebeka Maria Kasapidu -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Význam Slovácké gastronomie v cestovním ruchu
Jaroslav Maňák