Bc. Peter Paľo

Bakalářská práce

Faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómii

Factors influencing customer behaviour in gastronomy
Abstract:
The bachelor thesis focuses on factors influencing customer behavior in gastronomy, focusing on what factors affect customers in choosing a company, entering the company and during consumption. With the subsequent creation of a proposal with an identified factor, we will perform a separate evaluation. The aim of the work is to create proposals for working with customers in relation to the identified …více
Abstract:
Bakalárska práce sa zameriava na faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómií, so zameraním aké dané faktory ovplyvňujú zákazníkov pri výbere podniku, pri vstupe do podniku a počas konzumácie. S následným vytvorením návrhu s identifikovaným faktorom vyvedieme samostatné hodnotenie. Samotným cieľom práce je vytvorenie návrhov pre prácu so zákazníkmi vo väzbe na identifikované faktory vplyvu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/t0fix/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Mgr. Petr Fleischman

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví