Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků – Jiří Kratochvil
Jiří Kratochvil
Bakalářská práce
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Risk Assessment for the Production of Chocolate and Chocolate Products
Anotace:
Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to assess the risks in the production of chocolate and cho-colate products ". The theoretical part deals with machining of chocolate and machining of chocolate products. Emphasis is placed on risk analysis, where all the risks that may occur during production are identified. The next section contains an analysis of possible hazards in the production itself. In addition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kratochvil, Jiří. Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků. Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
Lucie Köcherová -
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
Jana Hofmanová -
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
Petra ŠINÁKLOVÁ -
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Veronika Kordulová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Management rizik ve výrobním podniku
Jan Zapletal