Monika ŠIŠKOVÁ

Bachelor's thesis

Technický a technologický vývoj ve stravování

Technical and technological development in catering
Abstract:
Cílem bakalářské práce je pomocí získaných informací z dostupné literatury a jiných zdrojů seznámit čtenáře s technickým a technologickým vývojem ve stravování. První kapitola charakterizuje základní pojmy, jejichž význam je třeba znát z důvodu porozumění celé práci. Další tedy druhá kapitola obsahuje technický a technologický vývoj ve stravování v čase. Tento oddíl je rozdělen do dvou pododdílů, z …more
Abstract:
The goal of this Bachelor's work is to gain information from accessible literature and other sources to inform the reader about technical and technological development in catering. The first chapter characterizes the basic terminology, having in mind that its significance is imperative for the reason of comprehending the complete work. The contents of the second chapter comprises technical and technological …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2011
Identifier: 41004

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. et Bc. Eliška Klatová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠIŠKOVÁ, Monika. Technický a technologický vývoj ve stravování. Cheb, 2011. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 12. 05. 2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomická