Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu – Tomáš KLÍMA
Tomáš KLÍMA
Bakalářská práce
Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje technologii pěstování chmele otáčivého a kvalitě produktu chmele, tedy chmelovým hlávkám. V teoretické části práce obecně definuje chmelovou rostlinu a odrůdy pěstované na území České republiky. Dále se věnuje ochraně před škůdci a chorobami, hnojení chmele a technologii využívané při pěstování. Na závěr se obecná část věnuje zpracování chmelového produktu. V praktické části …víceAbstract:
The thesis is focused on the technology of hop growing and the quality of the product of hops, i.e., hop cones. The theoretical part of the thesis defines the hop plant in general and varieties produces in the Czech Republic. It also deals with protection against insect and diseases, fertilization of hops and the technology used in cultivation. Finally, the theoretical part deals with the processing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. David Kabelka, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLÍMA, Tomáš. \textit{Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/pkocmi/.
Jak správně citovat práci
KLÍMA, Tomáš. Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Vliv technologie pěstování heřmánku pravého (Matricaria recutita L.) na kvalitu produktu a jeho využití
Kristýna LEXOVÁ -
Vliv elicitorů, hnojení a technologie pěstování Ostropestřce mariánského (Silybum marianum L) na produkt a jeho využití
Jana GUBIŠOVÁ -
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Marek Zbořil -
Technologie pěstování a možnosti využití druhu Scorzonera hispanica L.
Jiří Matějka -
Technologie pěstování řepy cukrové s využitím listových hnojiv
David Boška -
Technologie pěstování hlávkového zelí s využitím minerálních hnojiv
Roman Zimák -
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Petra HAŠKOVCOVÁ -
Technologie pěstování a možnosti využití lilku jedlého
Renata Želísková
Název
Vložil
Vloženo
Práva