Zhodnocení konkurenceschopnosti potravinářského podniku – Barbora Podzemná
Barbora Podzemná
Diplomová práce
Zhodnocení konkurenceschopnosti potravinářského podniku
Evaluation of Competitiveness of a Food Business
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zhodnocením konkurenceschopnosti potravinářského podniku. Cílem diplomové práce je na základě provedených metod zhodnotit konkurenceschopnost vybraného podniku a následně navrhnout doporučení, která by měla vést ke zvýšení jeho konkurenceschopnosti. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje základní pojmy související s konkurenceschopností …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the evaluation of the competitiveness of a food company. The aim of the diploma thesis is to evaluate the competitiveness of the selected company and then to propose recommendations that should lead to an increase in its competitiveness. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part contains basic concepts related to the competitiveness …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/143557
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2021
- Vedoucí: Zuzana Stefanovová
- Oponent: Marie Zbořilová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Návrh konkurenční strategie pro ubytovací zařízení
Šárka Jelínková -
Konkurenční strategie pro konkrétní podnik
Barbora Sedláčková -
Konkurenční strategie firmy Všesportovní areál Obří sud Javorník
Michala Kucziaková -
Konkurenční strategie firmy Kitl, s.r.o.
Klára Blažková -
Cenová strategie společnosti v souvislosti s udržitelným rozvojem společnosti v aktuálním konkurenčním prostředí. Aktuální strategie reálných společností a důsledky na jejich další vývoj, vliv na rozvoj oboru a ekonomiku odvětví
Jan Frank -
Influence of competitive environment on business strategy and operation
Pascal Nweze -
Value Chain Analysis and Competitive Advantage of an Organisation
Filip Bodlák -
Branding as a Source of Competitive Advantage
Anna Kristina Rezutka