Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje – Renata Khanbekova
Renata Khanbekova
Bakalářská práce
Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje
The tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, sales promotion
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, a jejich podporou prodeje. Práce je rozdělena na tři části. Teoretickou, praktickou a návrhovou. Teoretická část pojednává o historii piva, jeho složení a postupu vaření, a dále poskytuje informace ohledně výroby nealkoholického piva a piva se sníženým obsahem cukrů. Analytická část je založena na …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the tradition of manufacturing low-sugar and non-alcoholic beers, and sales promotion. The work is divided into three parts. Theoretical, practical and design. The theoretical part deals with the history of beer, its composition and the produce process, and provides information about the production of non-alcoholic beer and low-sugar beer. The research is based on a survey …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11702/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KHANBEKOVA, Renata. \textit{Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/prc695/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Technologické možnosti výroby piva pro osoby se speciální dietou
Veronika Wojnarová -
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
Milan Bartoš -
3D tisknuté sensory pro detekci cukru v nápojích
Anežka Zichová -
Non-Alcoholic Beer Production
Peter Vaštík -
Afghanistan’s Export Promotion Strategy - ways, instruments and impacts
Ajmal Siddiqui