Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Kateřina Košátková
Kateřina Košátková
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Management of catering services in the context of current trends
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá aktuálními trendy ve stravovacích službách a poukazuje na význam stravovacích služeb v cestovním ruchu. V současné době existuje velké množství trendů, které by manažeři stravovacích služeb měli sledovat. Cílem práce je analýza povědomí managementu stravovacích zařízení o současných trendech ve stravovacích službách. Práce se dále věnuje specifikům managementu a marketingu …víceAbstract:
This bachelor thesis discusses current trends in catering services and points out the importance of catering services in tourism. There are currently a number of trends that catering managers should follow. The aim of this bachelor thesis is to analyze the awareness of catering managers about these trends in the tourist area of Polabí. The thesis also explores the specifics of management and marketing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11249
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2019
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2019 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Trendy ve stravovacích návycích českých adolescentů mezi lety 2002-2014 ve vztahu k nadváze/obezitě, socioekonomickému statusu rodin a účasti v organizovaných volnočasových aktivitách
Jaroslava VORÁČOVÁ -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Výživové trendy ve zdraví a nemoci ve vybraných náboženstvích
Renata PILEČKOVÁ -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička -
Nové trendy ve školním stravování
Radka Pollaková
Název
Vložil
Vloženo
Práva