Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Kateřina Košátková
Kateřina Košátková
Bachelor's thesis
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Management of catering services in the context of current trends
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aktuálními trendy ve stravovacích službách a poukazuje na význam stravovacích služeb v cestovním ruchu. V současné době existuje velké množství trendů, které by manažeři stravovacích služeb měli sledovat. Cílem práce je analýza povědomí managementu stravovacích zařízení o současných trendech ve stravovacích službách. Práce se dále věnuje specifikům managementu a marketingu …moreAbstract:
This bachelor thesis discusses current trends in catering services and points out the importance of catering services in tourism. There are currently a number of trends that catering managers should follow. The aim of this bachelor thesis is to analyze the awareness of catering managers about these trends in the tourist area of Polabí. The thesis also explores the specifics of management and marketing …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2019
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB11249
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2019
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOŠÁTKOVÁ, Kateřina. \textit{Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2019. Available from: https://theses.cz/id/pulbc7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2019 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Trendy ve stravovacích návycích českých adolescentů mezi lety 2002-2014 ve vztahu k nadváze/obezitě, socioekonomickému statusu rodin a účasti v organizovaných volnočasových aktivitách
Jaroslava VORÁČOVÁ -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Výživové trendy ve zdraví a nemoci ve vybraných náboženstvích
Renata PILEČKOVÁ -
Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
Denisa Růžičková -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička -
Nové trendy ve školním stravování
Radka Pollaková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights