Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR – Daniel Čadek
Daniel Čadek
Bachelor's thesis
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Impact of Covid-19 on accommodation and catering facilities in the Czech Republic
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá dopady pandemie Covid-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice. Cílem práce bylo zkoumat vliv opatření a následných podpůrných programů spojených s koronavirovou pandemií na vybrané podniky ubytovacích a stravovacích služeb. Mezi metody použité v této práci patří rešerše odborné literatury, dokumentů profesních asociací, oficiálních informací poskytnutých …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the effects of the Covid-19 pandemic on accommodation and catering services in the Czech Republic. The aim of the work was to examine the impact of measures and subsequent support programs associated with the coronavirus pandemic on selected companies of accommodation and catering services. The methods used in this work include research of professional literature, documents …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2022
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/87596
Thesis defence
- Date of defence: 7. 9. 2022
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Petr Janeček
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87596
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Cenová strategie stravovacích zařízení SKM Mendelu
Michaela Plecháčová -
Financování stravovacích zařízení na základních školách
Andrea Hořínková -
Hodnocení udržitelnosti malých stravovacích zařízení metodou ESG reportingu
Kateřina Trnková -
Dostupnost ubytovacích a stravovacích zařízení pro osoby se sluchovým postižením v České republice
Kateřina Danišová