Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR – Daniel Čadek
Daniel Čadek
Bakalářská práce
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Impact of Covid-19 on accommodation and catering facilities in the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá dopady pandemie Covid-19 na ubytovací a stravovací služby v České republice. Cílem práce bylo zkoumat vliv opatření a následných podpůrných programů spojených s koronavirovou pandemií na vybrané podniky ubytovacích a stravovacích služeb. Mezi metody použité v této práci patří rešerše odborné literatury, dokumentů profesních asociací, oficiálních informací poskytnutých …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the effects of the Covid-19 pandemic on accommodation and catering services in the Czech Republic. The aim of the work was to examine the impact of measures and subsequent support programs associated with the coronavirus pandemic on selected companies of accommodation and catering services. The methods used in this work include research of professional literature, documents …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/87596
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
- Vedoucí: Blanka Bejdáková
- Oponent: Petr Janeček
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/87596
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Cenová strategie stravovacích zařízení SKM Mendelu
Michaela Plecháčová -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba -
Financování stravovacích zařízení na základních školách
Andrea Hořínková -
Dostupnost ubytovacích a stravovacích zařízení pro osoby se sluchovým postižením v České republice
Kateřina Danišová