Lucie Lipusová

Bakalářská práce

Řecká gastronomie

Greek gastronomy
Anotace:
Cílem práce je charakterizovat řeckou gastronomii, zdůraznit přednosti řecké kuchyně, její typické rysy, poukázat na význam řecké gastronomie jak pro cestovní ruch Řecka, tak také pro místní obyvatele, analyzovat postavení řecké gastronomie v Praze a možnosti využití místních stravovacích zařízení k tomuto účelu určených. V první kapitole práce jsou vymezeny základní gastronomické pojmy, je zde popsán …více
Abstract:
The aim of the work is to characterize Greek gastronomy, to emphasize the qualities of Greek cuisine and its typical features, to point out the importance of Greek gastronomy both for the tourism industry in Greece and for the local inhabitants, to analyse the position of Greek gastronomy in Prague and the possibilities to use local dining facilities for this designated purpose. In the first chapter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2011
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Hana Zábranská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/25509