Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení – Ing. Anna Soshkova
Ing. Anna Soshkova
Diplomová práce
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Convenience versus fresh products – economic expenses, nutritional values, customer preferences of gastronomic device
Anotace:
Soshkova, Anna. Konvenience versus čerstvé produkty - ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení. [Diplomová práce]. Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 89 stran. Diplomová práce je zaměřena na oblast veřejného stravování a činnosti gastronomických zařízení – přípravu pokrmů. Věnuje se zkoumání problému nutričních hodnot v polotovarech a čerstvých potravinách …víceAbstract:
This thesis is focused on catering processes - food preparation. The main research problem is comparison of semi-prepared food products and fresh food, economic comparison and time-consuming preparation of meals. The work also includes research of foreign and Prague restaurants through interviews with leading chefs. An integral part of the research is interviewing two groups of respondents: restaurant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Mgr. Bc. Šárka Mejcharová
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOSHKOVA, Anna. \textit{Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/qg3qtw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Catering jako specifická stravovací služba
Eva Albínyiová -
Tourists’ perception and preferences of traditional plant food products in Cambodia
Thomas Brenner -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Podnikatelský plán pro založení pizzerie ve stylu fast food
Polina Ivanchenko