Zájem o biopotraviny v ČR, jejich produkce a spotřeba – Kateřina Chomátová
Kateřina Chomátová
Bachelor's thesis
Zájem o biopotraviny v ČR, jejich produkce a spotřeba
Interest in organic food in the Czech Republic, its production and consumption
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá ekologickým zemědělstvím, dále zájmem o biopotraviny, jejich produkcí a spotřebou. Hlavním cílem je statistická analýza vývoje ukazatelů produkce a spotřeby biopotravin v České republice a jeho zhodnocení včetně očekávaných budoucích hodnot. Dílčím cílem je analýza postojů české veřejnosti k biopotravinám na základě testování závislosti zájmu o biopotraviny a jejich nákupu …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with organic farming, organic food, their production and consumption. The main objective is statistical analysis of development of indicators of production and consumption of organic food in the Czech Republic and its evaluation including expected future values. One of the targets is analysis of attitudes of the public on the basis of testing the organic food according to …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 3. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHOMÁTOVÁ, Kateřina. \textit{Zájem o biopotraviny v ČR, jejich produkce a spotřeba}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2019. Available from: https://theses.cz/id/qg4sn5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights