Zájem o biopotraviny v ČR, jejich produkce a spotřeba – Kateřina Chomátová
Kateřina Chomátová
Bakalářská práce
Zájem o biopotraviny v ČR, jejich produkce a spotřeba
Interest in organic food in the Czech Republic, its production and consumption
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá ekologickým zemědělstvím, dále zájmem o biopotraviny, jejich produkcí a spotřebou. Hlavním cílem je statistická analýza vývoje ukazatelů produkce a spotřeby biopotravin v České republice a jeho zhodnocení včetně očekávaných budoucích hodnot. Dílčím cílem je analýza postojů české veřejnosti k biopotravinám na základě testování závislosti zájmu o biopotraviny a jejich nákupu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with organic farming, organic food, their production and consumption. The main objective is statistical analysis of development of indicators of production and consumption of organic food in the Czech Republic and its evaluation including expected future values. One of the targets is analysis of attitudes of the public on the basis of testing the organic food according to …víceKlíčová slova
biopotraviny ekologické zemědělství produkce spotřeba veřejné mínění časová řada trend ČR
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva