Bc. Jan Bednář

Master's thesis

Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji

Characterization of gastronomic facilities in Central Bohemian Region
Anotácia:
Cílem této práce je syntéza výstupů z jednotlivých terénních šetření, zpracovaných do podob bakalářských prací, které zmapovaly síť gastronomických provozoven na území Středočeského kraje. Toto shrnutí podává jejich ucelený přehled na základě předem definovaných kritérií za každý okres zvlášť a následně za celý kraj reflektující aktuální stav utvářený kromě obecných parametrů také místními specifickými …viac
Abstract:
The object of this thesis is the synthesis of outputs from each terrain investigation, compiled into bachelor theses, which charted the net of gastronomic facilities within the Central Bohemian Region. This summarization presents its overall summary based on in advance defined criteria for each district separately and consequently for the whole region, reflecting the current status formed, besides …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Ladislava Modrovičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management