Fyziologické charakteristiky chmele pěstovaného v ekologickém zemědělství. – Tomáš Vild
Tomáš Vild
Master's thesis
Fyziologické charakteristiky chmele pěstovaného v ekologickém zemědělství.
Physiological characteristics of hop grown in organic farming
Anotácia:
Svou diplomovou práci jsem zpracoval na téma "Fyziologické charakteristiky chmele pěstovaného v ekologickém zemědělství". Chmel patří mezi nejnáročnější technické plodiny, pěstované v našem zemědělství. Zároveň jsou na něj, jako na vývozní plodinu a pivovarskou surovinu, kladeny značné požadavky. Tyto nároky se daří v současné době plnit díky propracované agrotechnice, letitým zkušenostem, široké nabídce …viacAbstract:
The diploma Thesis I focused on is called "Physiological characteristics of hop grown in organic farming". Hop is among the most demanding industrial crops, grown in our agriculture. They are also made at him, as an export crop and brewing raw material, considerable demands. These demands are doing currently to perform thanks to sophisticated agricultural technology, years of experience, a wide range …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Helena Hniličková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VILD, Tomáš. \textit{Fyziologické charakteristiky chmele pěstovaného v ekologickém zemědělství.}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/qpmvlh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Organic Farming / Organic Farming
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Názov
Vložil
Vložené
Práva