Bc. Miroslava Podoláková

Bakalářská práce

Low carb stravovaní

Low carb diet
Anotace:
Tématem bakalářské práce je nízkosacharidové stravovaní. V práci je charakterizovaná výživa člověka, různé diety a možnosti stravovaní a nízkosacharidové diety. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit vliv nízkosacharidového stravovaní na zdraví na člověka. Vedlejším cílem práce bylo zjistit v komunitě lidí stravujících se nízkosacharidovou stravou, co bylo pro ně nejtěžší při přechodu na toto stravovaní …více
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is a low carb diet. In my final thesis, we deal with human nutrition, different possibilities of eating, and low-carb diets as well. The main goal of the bachelor thesis is to determine the effect of low carb diet on human health. The secondary goal is to find out, in the community of people, who live according to a low carb-diet, what was the most difficult issue for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ipubo/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze