Bc. Miroslava Podoláková
Bakalářská práce
Low carb stravovaní
Low carb diet
Anotace:
Tématem bakalářské práce je nízkosacharidové stravovaní. V práci je charakterizovaná výživa člověka, různé diety a možnosti stravovaní a nízkosacharidové diety. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit vliv nízkosacharidového stravovaní na zdraví na člověka. Vedlejším cílem práce bylo zjistit v komunitě lidí stravujících se nízkosacharidovou stravou, co bylo pro ně nejtěžší při přechodu na toto stravovaní …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis is a low carb diet. In my final thesis, we deal with human nutrition, different possibilities of eating, and low-carb diets as well. The main goal of the bachelor thesis is to determine the effect of low carb diet on human health. The secondary goal is to find out, in the community of people, who live according to a low carb-diet, what was the most difficult issue for …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ipubo/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Expozice chemickým látkám a jejich zdravotní rizika v lidské populaci
Libor Šulc -
Přestup chemických látek přes biologické membrány a jeho vliv na interní expozici a rizika u člověka
Katarína Bányiová -
Climate Change and Human Health Burden: A Multilevel Study in Bangladesh
Sanjoy Kumar Chanda -
Developmental neurotoxicants: Analytical determination and their occurrence in human matrices
Eliška Čechová -
Oxidované lipidy – markery zdravotního rizika pro lidský organismus
Andrea Bělohlávková -
Modifikovaná racionální strava při Ulcerózní kolitidě
Lucie ČÁPOVÁ -
Makrobiotika versus racionální strava
Jana Riznerová -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický