Věra Dvořáková

Bakalářská práce

Kvalita potravin z pohledu obchodníka (se zaměřením na masné výrobky)

Food quality from the perspective of retailer (with a focus on meat products)
Anotace:
Práce je rozdělena do několika kapitol. První část je zaměřena na dozorové orgány. Další kapitola této bakalářské práce se zabývá kvalitou potravin obecně. Ve třetí kapitole je posuzována kvalita potravin z pohledu obchodníka. Dále je zde uveden výsledek dotazníkového šetření ohledně preference zákazníků při rozhodování o nákupu uzenin. Následuje vyhodnocení údajů získaných z pokladního systému jako …více
Abstract:
This paper deals with food quality. This paper is divided into several chapters. The first chapter is focused on supervisory authorities. The second chapter of this paper deals with the quality of food in general. The third chapter is considered from the perspective of quality food retailer. There is also shown the result of a questionnaire survey about customer preferences when deciding to buy sausages …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 1. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2012
  • Vedoucí: Alena Filipová
  • Oponent: Jiří Zeman

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/32238