Bc. Romana Straussová

Bakalářská práce

Specifika v zajišťování stravování ve věznicích

Particularities of Catering Services in Czech Prisons
Anotace:
STRAUSSOVÁ, Romana. Specifika v zajišťování stravování ve věznicích. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2016. 70 stran. Bakalářská práce na téma Specifika v zajišťování stravování ve věznicích. Cílem práce je zjistit spokojenost odsouzených mužů se stravováním ve Věznici Všehrdy. V teoretické části se práce zabývá základními pojmy, které souvisí s danou tématikou. Jsou zde vymezeny rozdíly …více
Abstract:
STRAUSSOVÁ, Romana. Particularities of Catering Services in Czech Prisons. [Bachelor thesis] University of Hospitality in Prague: the 2016. 70 pages. The thesis concerns the specifics of providing meals in prison. The aim is to evaluate the satisfaction of convicted men with the catering in Všehrdy Prison. The theory deals with the basic concepts related to the theme. Therein are defined differences …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze